Farver & Gener

Et nyt kapitel skal skrives til denne side. Dette gøres for at kunne fortælle jer mere om de forskellige farver og genetikken bag. Det kommer naturligvis til at tage lidt tid, så vi håber på tålmodighed her i “byggeprocessen” – og at det vil blive taget godt i mod 🙂

Der lavet en side for alle de farver, aftegn og pelstyper, som vi kender til, har billeder af og/eller kan finde beskrivelser/standarder på. Til en start vil vi her på siden tage udgangspunkt i de svenske  og amerikanske standarder og løbende udbygge med standarder og beskrivelser på de andre farver fra andre lande, hvis disse findes eller som vi selv får indsamlet viden til at lave en beskrivelse. De farver, som der ikke kan findes standard/beskrivelser på, vil vi forsøge at finde og skrive en beskrivelse af, med henblik på forhåbentligt at få en standard en dag.  Hvis man falder over fejl, mangler e.l. og man har en kilde til viden omkring farverne, så kontakt endelig via mail, så det kan blive rettet/tilføjet.

En typestandard er også blevet oversat til dansk, og rettet til så det forhåbentligt er mere forståeligt på dansk (direkte oversættelse er altid svært uden at miste lidt forståelse)

Skriv et svar