Bag Om…

Siden er stadig meget i sin udviklingsfase og hvis DU mener at kunne bidrage med noget, så sig endelig til og kontakt webmaster inde på kontakt siden. Selv de mindste bidrag vil være med til at opbygge en god side.

Siden er lavet som et oplæg for, at med en synlig hjemmeside at kunne få spredt en masse info om de forskellige arter, så flere forhåbentligt har lyst til at eje et eller flere af disse skønne dyr og måske flere opdrættere kommer frem.

Samtidig er det også en portal for nye som gamle ejere, hvor man kan finde informationer og stille spørgsmål i bloggen.
Bloggen hedder med vilje “Blog & Spørgsmål”. Her kan folk, efter at have oprettet sig som bruger, stille spørgsmål, vise billeder frem af deres dyr, vise unger frem og måske endda sætte dem til salg. Kun fantasien sætter grænser for, hvad bloggen kan komme til at indeholde.

Siden var i sin tid også tænkt som en portal for opdrættere ift. at få gang i en fælles stambogsføring for at skabe et netværk og samarbejde på tværs af opdrættere.
Hvis der igen viser sig at være et behov for dette, vil det tages til overvejelse, om der åbnes op for en “opdrætter”-side igen.